Cáritas parroquiales07/09/2020

XIII Campanya dels quilos estiu 2020 a la platja de Tavernes de la Valldigna

Tot el que s’ha arreplegat anirà destinat a les famílies que acudeixen a l’Economat de Tavernes.

Càritas Interparroquial de Tavernes ha realitzat durant aquest estiu la XIII Campanya dels quilos estiu 2020 a la platja de Tavernes (capella de Santa Maria de la Valldigna).

Tot l’equip de Càritas es sent orgullós de la llavor realitzada que ens permet superar els nostres objectius generals d’ajuda, sensibilització i comunicació,  i com no l’objectiu primordial: “El teu compromís millora el món”. A més ens sentim molt satisfets dels resultats aconseguits: uns 537 quilos amb productes alimentaris i d’higiene i 2737 euros.

Aquesta xifra supera els resultats satisfactoris dels darrers estius i un any més dóna testimoni de la solidaritat que manifesten tant els ciutadans del nostre poble com aquells que venen a passar les vacances a les nostres terres. Volem agrair, de tot cor, la participació de la ciutadania, el recolzament de l’Ajuntament en tots aquells recursos que hi necessitem i, com no, als mitjans de comunicació per donar difusió a les nostres tasques.

Cal avaluar que, com a conseqüència de la pandèmia, aquesta ha estat l’única acció realitzada per Càritas des del passat Nadal i per tant la gent s’ha bolcat en la seua participació.

Tot el que s’ha arreplegat anirà destinat a les famílies que acudeixen a l’Economat. Cal recordar que sols durant la COVID – 19 hem estat atenent, de manera gratuïta, a 252 famílies (unes 780 persones) i que el nostre repte es continuar donant resposta, en la mesura de lo possible, a les greus necessitats que es poden generar els propers mesos.